Landgoed Vernelsberg, een orginele trouwlocatie in Limburg

Bent u op zoek naar een originele historische trouwlocatie in Zuid-Limburg? Romantiek, sfeer, uniek en origineel zijn steekwoorden die passen bij u zoektocht naar DE locatie voor u bruiloft. U zoekt een locatie voor een weekend waar u op vrijdag arriveert, samen met u beste vrienden en familie, op de zaterdag de ceremonie, de borrel lekker samen eten en eventueel een feest. Dan willen we u graag hoeve Landgoed Vernelsberg in Epen  Zuid-Limburg presenteren. Hier kunt u de hele dag doorbrengen, midden in de natuur van het prachtige heuvelland. Met de Geul en heimansgroeve op de achtergrond als decor  Een trouwdag is een bijzondere dag en daar hoort een bijzondere locatie en feest bij. Bij Landgoed-Hoeve Vernelsberg kunt u uw trouwfeest vieren en blijven overnachten met Familie en vrienden. Hoeve Vernelsberg is  één van de meest bijzondere trouwlocaties in Zuid-Limburg.

Bij landgoed Vernelsberg in Epen geeft u elkaar het ja-woord op het landgoed. Om vervolgens te proosten op een gelukkige toekomst samen. Geniet van een heerlijke lunch of diner op de binnenplaats van  de unieke driehoekshoeve en overnacht in de bijzondere kamers  die verdeeld zijn op het landgoed.. De Smockelaer zorgt voor een trouwfeest in de oude graanschuur waar u nog lang met een glimlach aan terugdenkt!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bijzondere trouwlocatie op een luxe landgoed in Limburg

De Smockelaer biedt officiële trouwlocaties: landgoed Vernelsberg . Deze officiële trouwlocatie is niet zomaar een trouwlocaties in Limburg. De luxe accommodatie landgoed Vernelsberg is gelegen in het adembenemende Limburgse Heuvelland. De hoeve is een van de mooiste monumentale boerderijen in Zuid-Limburg, deels door de bijzondere vorm en architectuur maar vooral door de unieke ligging midden in het Geuldal.

De luxe accommodatie biedt u de mogelijkheid om in een informele en besloten setting elkaar het ja-woord te geven. Vervolgens kunt u gezamenlijk toosten, dineren, feesten en indien gewenst zelfs overnachten. Alles onder 1 dak, met een select gezelschap. Wilt u graag een groot en spetterend feest geve dan kan dat bij de Smockelaer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.