img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Vergaderlocatie in Limburg op de kaart

Op zoek naar een vergaderlocatie in Limburg? Ontdek vergaderlocaties van De Smockelaer in het Limburgse dorp Slenaken. Onze vergaderlocaties hebben een unieke ligging, midden in de natuur en toch ook dichtbij grote steden. Zo ligt Maastricht op slechts 20 km afstand van De Smockelaer, Aachen (Aken) op 14 kilometer en Luik op 44 kilometer. De centrale ligging ten opzichte van grote steden maakt een vergaderruimte van de Smockelaer tot een ideale vergaderlocatie in Limburg.

Internationale vliegvelden in de omgeving van onze vergaderlocatie in Limburg

Het Limburgse dorp Slenaken is ook voor internationale gasten zeer goed te bereiken. Binnen een straal van 100 kilometer liggen de grote vliegvelden van Maastricht-Aachen, Luik, Düsseldorf en Keulen.

Bij De Smockelaer is voldoende parkeergelegenheid waar u kosteloos gebruik van mag maken. En mocht u gebruik maken van het openbaar vervoer dan is het goed om te weten dat de bushalte op slechts 50 meter van onze vergaderlocatie in Limburg ligt.

Na een lange dag naar huis rijden is niet nodig, De Smockelaer biedt vele mogelijkheden om te blijven overnachten in één van de luxe groepsaccommodaties of groepsvilla’s.

Onze vergaderlocaties op de kaart

kaart