header_banner_image
header_banner_image_mobile

Huur een luxe groepsaccommodatie met zwembad in Zuid-Limburg

luxe groepsaccommodatie hurenHuur een luxe groepsaccommodaties met zwembad en sauna in Zuid-Limburg bij de Smockelaer en geniet van ongekende luxe. Bij ons heeft u keuze uit maar liefst 3 unieke groepsaccommodaties voor groepen van 10 tot 36 personen. De luxe groepsaccommodatie hebben alle een verwarmd binnen zwembad. De accommodaties bieden veel luxe zoals master bedrooms met bubbelbad, luxe professionele keuken en nog veel meer. Onze te huren luxe groepsaccommodaties met zwembad bieden u een onvergetelijke ervaring. Bekijk onze droomhuizen en maak uw groepsuitje of familieweekend eens extra bijzonder. En het mooiste is dat onze luxe groepsaccommodaties ook nog eens heel betaalbaar zijn. Een lang weekend boekt u al vanaf € 53,00 per persoon all-in!

Groepsaccommodatie met eigen wellness en zwembad huren

luxe groepsaccommodatie hurenHet verwarmde binnenzwembad van luxe groepsaccommodatie de Smockelaer maakt het vakantiehuis helemaal compleet. Een zwembad van maar liefst 32m² is de ideale plek om even te ontspannen of een sportief baantje te trekken.

Voor de ultieme ontspanning kunt u in uw eigen sauna even heerlijk relaxen. Groepsaccommodatie de Smockelaer is een plek om te onthaasten, ontspannen en vooral heel erg te genieten!

Er op uit tijdens uw verblijf in Zuid-Limburg

luxe groepsaccommodatie huren in limburgNiet alleen de groepsaccommodatie biedt u vele mooie momenten tijdens uw vakantie, ook de omgeving biedt vele mogelijkheden voor een dagje uit met het hele gezelschap. De Smockelaer biedt diverse groepsactiviteiten aan, maak bijvoorbeeld een mooie wandeling met onze natuurgids, ga schapen drijven met de schaapsherder, of volg een mountainbike clinic met professioneel wielrenner Ad Wijnands. Waar uw interesses ook liggen, er is ontzettend veel te ontdekken in Zuid-Limburg. Bekijk onze tips ter inspiratie.

Wilt u meer weten over groepsaccommodatie de Smockelaer, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij heten u graag van harte welkom bij de Smockelaer!

Direct naar onze luxe vakantiehuizen