Slenaken heeft al het goede van het Limburgse Heuvelland

Slenaken is een lieflijk klein dorpje gelegen in het Limburgse Heuvelland. Hier treft u geen massatoerisme, maar gulle gastvrijheid zoals wij dat alleen in Limburg kennen. Slenaken wordt omringd door prachtige bossen, het Geuldal en het Gulpendal waardoor er een paradijs is ontstaan voor natuurliefhebbers. De holle wegen, hellingbossen, rivierdalen en glooiende weilanden bieden een garantie voor een heerlijk verblijf.

En wilt u toch even de gezelligheid van de stad opzoeken, dan liggen grote steden als Maastricht (23 km), Aken (14 km) en Luik (44 km) op steenworp afstand.

groepsaccommodatie smockelaer limburgA

Er op uit in Zuid-Limburg

Waaraan denkt u als u aan Limburg denkt? Carnaval? Bourgondische keuken? Maastricht? Heuvellandschap? Het is allemaal typerend voor Limburg, maar er is zoveel meer. Of u nu een attractiepark wilt bezoeken, een cultureel uitstapje wilt maken, wilt funshoppen of de natuur wilt ontdekken, het is allemaal mogelijk in Zuid-Limburg. Wijgeven u een aantal tips.

Bekijk onze er op uit tips
sfeervolle bed en breakfast smockelaer limburgA

Een geslaagde groepsactiviteit begint bij de Smockelaer

Een activiteit organiseren voor een groep is altijd een uitdaging. Wij bieden u graag onze diensten aan en helpen u met organiseren. Wat dacht u van een sportieve middag met een oud-Tour de France wielrenner, een kookworkshop met een chefkok, of het nabouwen van ons Vakwerkhuys op schaal? Wij organiseren graag een activiteit op basis van de doelstellingen en de samenstelling van de groep.

Bekijk onze mogelijkheden

Daarom Smockelaer

  • Gelegen in het Limburgse Heuvelland
  • Vele eropuit mogelijkheden voor jong en oud
  • Leuke groepuitjes mogelijk
  • Maastricht 20 kilometer
  • Aachen 15 kilometer
  • Luik 44 kilometer