header_banner_image
header_banner_image_mobile

Groepsverblijven limburg

groepsverblijven limburgGroepsverblijven in limburg doe je bij de Smockelaer. Neem bijvoorbeeld accommodatie het Roebelsbos met 9 kamers en 9 badkamers met een hele mooie living en nostalgische keuken, waar je voor je groep je eigen maaltijd kunt bereiden. Je kunt je groep ook laten verwennen door de medewerkers van het bourgondische restaurant van de Smockelaer. De groepsverblijven van de Smockelaer liggen in het mooiste gebied van zuid limburg, namelijk in Slenaken midden in het tot 5 sterren bekroonde landschap het heuvelland. Goed eten, Prachtige luxe kamers met elk een eigen badkamer een schitterende ligging en vollop actieve mogelijkheden maken u groepsverblijf in limburg ongetwijfeld tot een succes.

groepsverblijven limburgDe groepsverblijven en de kamers bestaan uit natuurlijke materialen. Zo is er veel gebruik gemaakt van eikenhouten planken, balken en authentieke plavuizen en andere materialen. Vanuit de Smockelaer heb je een prachtig zicht over weilanden akkers en bossen. En voor diegene die vroeg opstaat is er altijd wel een wild dier te bewonderen als je uit het raam kijkt. Zo worden er s óchtens veel reeen, vossen, dassen, wilde zwijnen en roofvogels gespot.

Activiteiten voor groepen.

Bij de Smockelaer bestaat er de mogeljikheid al dan niet met een gids met de groep de omgeving te verkennen, te voet of met een fiets (mountainbike of hybride fiets). Er beginnen 5 wandelroutes en 3 fietsroutes vanaf de smockelaer die u zullen leiden door de mooiste plekjes van het limburgs landschap. Wilt u een groepsverblijf huren bij de smockelaer bekijk dan ons aanbod en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.