header_banner_image
header_banner_image_mobile

Met famillie, vrienden of collega’s een super weekend beleven.

groepsweekendHeerlijk weg met een groepje vrienden, famillie of met je collega’s in het limburgse heuvelland. Een groepsweekend bij Auberge de Smockelaer betekent een weekend verblijven in de meest luxe groepsaccommodatie van limburg. De talrijke activiteiten zoals mountainbiken, boogschieten of wandelen al dan niet met GPS zorgen ervoor dat uw groepsweekend een onvergetelijk weekend wordt.

Heerlijk met zijn allen rond de open haard

Groepsweekenden zijn de specialiteit van Auberge de Smockelaer. Met een grote woonkamer en bourgondisch restaurant heeft de Smockelaer alles in huis om uw groepsweekenden tot een succes te maken. De kamers hebben zijn bijna allemaal voor twee personen ingericht en beschikken elk over een luxe speciaal gedesignde badkamer met Porcelanosa porcelein en luxe Porcelanosa kranen. Beneden in de woonkamer staat een gezellige open haard, waar je s ávonds heerlijk kunt genieten en bijkomen van een wandeling in de prachtige natuur waarin de Smockelaer gelegen is. Er lopen een vijf tal wandelroutes en een twee tal mountainbike routes langs de smockelaer. Ook ligt de smockelaer langs de befaamde Mergelland route.

Bourgondische keuken

Uw groepsweekend wordt compleet gemaakt door u s ávonds lekker te laten verwennen door onze heerlijke bourgondische keuken, die de specialiteiten van de streek tot in de puntjes beheerst. Pas op dat u uw vingers er niet bij op eet.