Vier de kerstvakantie in Limburg bij de Smockelaer

Wat dacht u van een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden in een luxe accommodatie in Zuid-Limburg? Een gezellig diner bij een knisperend haardvuur in ons sfeervolle restaurant? Overdag een mooie wandeling maken door het glooiende landschap of misschien zelfs een duik nemen in uw eigen zwembad? Het is allemaal mogelijk bij de Smockelaer!

Huur een luxe vakantiehuis in de kerstvakantie

De Smockelaer beschikt over meerdere groepsverblijven en luxe vakantiehuizen. Zo kunt u overnachten in een Belgische burgermeesterwoning, een authentieke Limburgse hoeve, een echte vakwerkboerderij met zwembad of een vakantievilla met zwembad en sauna. Welke accommodatie u ook kiest, het zal u tijdens uw vakantie aan niets ontbreken.

Bezoek een kerstmarkt voor het gezellige kerstgevoel in Limburg

Vanaf medio november treft u in de nabije omgeving diverse sfeervolle kerstmarkten. Bezoek de Magische kerstmarkt op de Vrijthof in Maastricht, compleet met schaatsbaan, gezellige kraampjes en paviljoen met winterse lekkernijen. Lees meer over de Magische kerstmarkt in Maastricht.

Of ga een dagje naar de kerststad Valkenburg, met een Christmas Parade, imposante zandsculpturen in de grotten van Valkenburg en uiteraard een sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelgrot. Het zijn zomaar wat ideeën voor een dagje uit tijdens uw verblijf bij de Smockelaer. Lees meer over Kerststad Valkenburg.

Ook wanneer u minder van kerstmarkten houdt is er genoeg te zien doen en beleven in Limburg. Lees op de zien & doen pagina’s meer over de mogelijkheden en de tips van de Smockelaer.

Bekijk onze kerstaanbiedingen

Selecteer het aantal personen en bekijk direct de mogelijkheden en de all-in prijzen van onze kerstaanbiedingen.