header_banner_image
header_banner_image_mobile

Midweek groepsvakantie

midweek groepsvakantieVoor een midweek groepsvakantie moet u bij Auberge de Smockelaer zijn. De Smockelaer beschikt over accommodaties van 10, 20 en 26 personen. Met als unicum dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer heeft. Als u een groepsvakantie in de midweek wilt boeken van maandag tot vrijdag dan is Auberge de Smockelaer de ideale vertrekplaats voor u wandelen fiets tochten.

Gelegen in het mooie heuvelland-schap kunt u genieten van schitterende vergezichten. De smockelaer is gelegen op de top van de Loorberg tussen Slenaken en Epen. De Loorberg is bekend vanwege de bekende wielerkoersen zoals de Amstel gold race en de tour de France.

Golfarrangementen

In de nabijheid van Auberge de Smockelaer liggen diverse golfbanen. Gulpen wittem op 500 meter afstand, Henri Chapelle op 5 km Gemmenich op 6 km afstand en cadier en Keer op 14 km informeer bij ons naar deze speciale midweek groepsvakantie golfarrangementen.

Speciale op maat midweek arrangementen

Ook kunt u uw groepsvakantie in de midweek door het team van de Smockelaer laten samenstellen. Met actieve en minder actieve activiteiten met of zonder ontbijt, lunch en diner bent u bij de Smockelaer aan het juiste adres voor een geslaagde en luxe vakantie.

Bel 043-4574445 mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor uw op maat arrangement.