Luxe vakantiehuis in de Voerstreek

Luxe vakantiehuis in de Voerstreek om te genieten van een comfortabel verblijf op de grens van België en Nederland? De Smockelaer bezorgt u en uw gezelschap graag een bijzondere ervaring. Onze gastvrijheid in combinatie met pure kwaliteit zorgt voor een uniek verblijf met familie, vrienden of collega’s. De Voerstreek, de omgeving waarin onze sfeervolle groepsaccommodaties gelegen zijn, leent zich tevens uitstekend voor gezellige groepsuitjes en verrassende dagjes uit.

Groepsaccommodatie in de Voerstreek met ongekende mogelijkheden

Al onze luxe groepsaccommodaties in de Voerstreek hebben een unieke uitstraling en sfeer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een overnachting in een riante villa met binnenzwembad en wellness, achttiende-eeuwse authentieke hoeve, unieke burgemeestersvilla in Teuven, exclusieve vakwerkboerderij met jacuzzi en privé zwembad of een luxueus landgoed in Mechelen. Waar uw keuze ook naar uit gaat, een ultieme belevenis in de Voerstreek is gegarandeerd.

Gezellige groepsuitjes voor het hele gezelschap

Eenmaal in de Voerstreek is het gezellig om een groepsuitje te ondernemen met het hele gezelschap. Zo kunt u met zijn allen het hoogste punt van Vlaanderen verkennen dat bijna 300 meter boven zeespiegel uitstijgt. Ook kunt u onder andere een gezamenlijke rondrit door de Voerstreek maken, bijzondere natuurwandeling beleven of met zijn allen Boerengolf spelen in het Belgische Teuven. De mogelijkheden op het gebied van groepsuitjes zijn eveneens ongekend!

Wandelen en fietsen in de Voerstreek

Natuurlijk kunt u heerlijk wandelen en fietsen in de Voerstreek gedurende uw verblijf in één van onze vakantiehuizen. De omgeving heeft namelijk heel wat moois te bieden. Gun uzelf wat ontspanning en verken pittoreske dorpjes als ’s-Gravenvoeren en Moelingen en geniet van adembenemende vergezichten. Ontdek ook fascinerende flora en fauna, uitgestrekte bossen, boomgaarden en de waterbron van de Limburgse Voerstreek: de Voer.