header_banner_image
header_banner_image_mobile

Huur een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Limburg

vakantiehuis met zwembad hurenEen vakantiehuis met zwembad huren van de Smockelaer betekent genieten. Genieten van een prachtig uitzicht over het Geuldal, een fantastisch vakantiehuis met een privé zwembad en sauna, maar ook van onze gulle gastvrijheid! U kunt het allemaal zelf ervaren wanneer u een vakantie boekt in een luxe vakantiehuis van de Smockelaer.

Vakantiehuis met zwembad en wellness faciliteiten

De Smockelaer beschikt over 2 vakantiehuizen met een zwembad en wellness faciliteiten. Villa Schweiberg is een modern, luxe vakantiehuis met zwembad en een sauna, en is geschikt voor 18 personen. Het vakantiehuis beschikt over 7 slaapkamers en een riante living met uitzicht op het Geuldal.

Lees alles over Villa Schweiberg

Naastgelegen Vakwerkboerderij A gen Beuke is een luxe vakantiehuis met zwembad en diverse jacuzzi’s, geschikt voor 20 personen. Zo zijn alle 7 slaapkamers voorzien van een prive badkamer met jacuzzi. Ook het privé zwembad beschikt over een jacuzzi en jets voor de nodige ontspanning.

Lees alles over Vakwerkboerderij A gen Beuke

Er op uit tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg

vakantiehuis met zwembad zuid-limburgNiet alleen het vakantiehuis met zwembad biedt u vele mooie momenten tijdens uw vakantie, ook de omgeving biedt diverse mogelijkheden voor een dagje uit. Maak een mooie wandeling door de prachtige natuur en het glooiende landschap, bezoek één van de vele gezellige dorpjes en steden zoals Mechelen, Maastricht of Luik, of ga een dagje naar de dierentuin. Waar uw interesses ook liggen, er is ontzettend veel te ontdekken in Zuid-Limburg. Bekijk onze er op uit tips ter inspiratie.

Wilt u meer weten over Villa Schweiberg, Vakwerkboerderij A gen Beuke of één van onze andere droomvilla's, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij heten u graag van harte welkom bij de Smockelaer!

Onze vakantiehuizen met zwembad op een rij