Vakantiehuisje voerstreek

vakantiehuis voerstreekHuur nu uw vakantiehuisje bij Auberge de Smockelaer. Auberge de Smockelaer is gelegen op 200 meter van de voerstreek. Ons zeer luxe vakantiehuisje biedt plaats aan 10 personen. Het vakantiehuisje heeft 4 slaapkamers (3x2 en 1x4 persoons) en 2 luxe badkamers een met een douche en een met een luxe ligbad. De Smockelaer ligt in Heijenrath, boven op de loorberg en ligt op 200 meter van de befaamde voerstreek. Vanuit het vakantiehuisje zijn er prachtige wandelingen door de voerstreek uitgezet. Zo wandelt u vanuit Auberge de Smockelaer naar Teuven en van hieruit weer de berg op richting st Pieters voeren. Daar heerlijk lunchen in een van de bourgondische eet-cafeetjes en via st Maartensvoeren en Slenaken wandelt u weer terug naar de Smockelaer.

Grote luxe vakantiehuizen nabij de voerstreek.

vakantiehuisje voerstreekDe Smockelaer beschikt ook over grotere vakantiehuizen Zo hebben we nog een accommodatie geschikt voor maximaal 26 personen en een accommodatie geschikt tot 20 personen. De vakantiehuizen zijn onderdeel van een grote carreehoeve uit ongeveer 1850. De boerderij is drie jaar geleden helemaal gerenoveerd en de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Ook is een gedeelte van de hoeve ingericht als gezellig restaurant, waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten of van een dorstlessend trapistenbiertje.

Speeltuin

Het vakantiehuisje is ook ideaal voor familie’s met kinderen. De Smockelaer beschikt over een avontuurlijke speeltuin en een sportveld. Ook is er een klein weitje waar een paar kleine boerderijdieren lopen, (geiten kippen en konijnen) die de kinderen mogen voeren.

 

Daarom Smockelaer

  • Exclusieve bijzondere groepshuizen
  • Exclusieve villa's met zwembad
  • Bijzondere gulle gastvrijheid
  • Géén reserveringskosten
  • U reserveert direct bij De Smockelaer
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding