header_banner_image
header_banner_image_mobile

Vakantiewoning voerstreek

Als u een vakantiewoning in de voerstreek zoekt voor uw famillie, vrienden of collega’s dan bent u het beste uit bij Auberge de Smockelaer. We beschikken over drie schitterende vakantiewoningen op nog geen 200 meter van de voerstreek. De Smockelaer ligt boven op de Loorberg en je kijkt uit over het dal van de voerstreek. De vakantiewoningen zijn van diverse grootten. Zo is vakantiewoning de Flab met 4 slaapkamers uitermate geschikt voor een groep tot 12 personen. Accommodatie het Roebelsbos met 9 slaapkamers en 9 badkamers is geschikt voor een groep tot 20 personen. Groepsaccommodatie de Poel is geschikt tot 26 personen. Ook bestaat de mogelijkheid om de diverse vakantiewoningen gezamelijk te huren. Groepen tot maximaal 60 personen kunnen terecht bij de Smockelaer.

Perfecte pleisterplaats

Auberge de Smockelaer is een ideaal vertrekpunt voor u uitstapjes in zuid limburg en de belgische Voerstreek. Zo zijn er diverse streekmarkten die de moeite van een bezoek waard zijn, maar er zijn ook tal van interessante steden en attracties in de omgeving. Denk aan dierentuin het Gaya-park, wereldtuinen Mondo verde in landgraaf, Het milioenenlijntje met haar oude stoomtreinen in Simpelveld en niet te vergeten de schitterende historische steden Maastricht, Luik en Aken, die vroeger het centrum van europa waren. Al met al uw vakantie bij de Smockelaer zult u nooit vergeten.

Voor meer informatie bel met 043-4574445 en laat u informeren over de mogelijkheden en activiteiten in het limburgse heuvellandschap en de belgische voerstreek.