header_banner_image
header_banner_image_mobile

Weekendje Slenaken

weekendje weg slenakenHeerlijk een weekendje weg naar Slenaken met famillie, vrienden, uw vereniging of uw collega’s in de meest luxe groepsaccommodaties van zuid limburg bij de Smockelaer. De smockelaer beschikt over een aantal accommodaties Accommodatie 1 is de Flab geschikt voor maximaal 12 personen. De 2e accommodatie de Poel is geschikt voor 26 personen en Accommodatie het Roebelsbos is voor 20 personen een ideale vakantieplek. De smockelaer onderscheidt zich van zijn concurrenten doordat alle luxe kamers hun eigen badkamer hebben. S’avonds heeft iedereen zijn eigen slaapkamer en badkamer en overdag heeft u een gezamelijke huiskamer, een keuken en een terras voor u eigen groep.

Een weekendje Slenaken ten midden van het vijf sterren landschap staat garant voor een top weekend. Slenaken ligt tussen de driehoek Aken, Luik en Maastricht en er zijn tal van leuke activiteiten voor alle leeftijdscategorieen. Zo heb je het onlangs tot mooiste dierentuin van de benelux bekroonde Gaya park in kerkrade op 15 km afstand van de Smockelaer. Ook Valkenburg met de oude kasteelruine op de Cauberg, de Mergelgrotten en de gezellige terrasjes liggen binnen handbereik.

Wandelen en fietsen in Slenaken.

weekendje weg slenakenEen weekendje Slenaken bij de Smockelaer is het walhalla voor wandelaars en fietsers. Vanaf de Smockelaer beginnen diverse wandelroutes en fietsroutes. Ook is het mogelijk om met een gids de mooiste plekjes van Slenaken te bezoeken. Onderweg stoppen om ergens in een rustiek cafe te lunchen en een heerlijke grimbergen te nuttigen behoord uiteraard tot de opties. Door Slenaken stroomt het riviertje de Gulp. Langs deze rivier zitten diverse bedrijven die in de gulp regenboogforellen kweken. De smockelaer heeft goede contacten met deze bedrijven en voert deze overheerlijke forel dan ook in het restaurant . Meer weten bel 043-4574445 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.