header_banner_image
header_banner_image_mobile

Klimmen als groepsactiviteit: hoe hoog legt u de lat?

De Smockelaer is niet alleen dé specialist als het gaat om leuke, uitdagende groepsuitjes, we zijn ook creatief in het zoeken naar oplossingen. De Smockelaer ligt in het Limburgse Heuvelland en tijdens een wandeling door de omgeving kunnen bepaalde heuvels als een ware klimtocht worden ervaren. Maar wilt u het toch liever wat hoger opzoeken, dan hebben we nu een geweldige groepsactiviteit: beklim een mobiele klimrots of klimpalmboom.

De mobiele klimrots is met 4 personen tegelijk te beklimmen, de klimpalmboom voor 3 personen. Maak er een ware uitdaging van: wie is als eerste boven?

De mogelijkheden in het kort:

  • 4-persoons mobiele klimrots met 4 tijdwaarnemingen
  • 3-persoons mobiele klimrots
  • 3-persoons mobiele klimpalmboom

Veiligheid staat voorop

Uiteraard hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. De aanwezige auto-belay zekeringsystemen garanderen dan ook maximale veiligheid tijdens de klimtocht. Voorafgaand aan de klimtocht krijgt u tips en instructies van een ervaren klimmer. De professionele begeleiding zorgt dat u altijd weer veilig met beide benen op de grond komt te staan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Terug naar overzicht