header_banner_image
header_banner_image_mobile

Huur een groepsaccommodatie voor 30 personen in Limburg

Huur een groepsaccommodatie voor 30 personen in Limburg bij De Smockelaer. De groepsaccommodaties van De Smockelaer zijn de perfecte locatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega’s. Bekijk onze groepsaccommodaties voor 30 personen en laat u verrassen door de luxe, onze gastvrijheid en de schoonheid van Limburg. Welke luxe groepsaccommodatie u ook kiest, u kiest voor kwaliteit op een toplocatie in Zuid-Limburg!

Onze vakantiehuizen

 

Groepsaccommodaties voor 30 personen met luxe faciliteiten

Onze groepsaccommodatie voor 30 personen zijn standaard voorzien van alle gemakken; slaapkamers met luxe boxspring bedden, een ruime woonkamer en een compleet ingerichte keuken. Tijdens uw verblijf kunt u (samen) een maaltijd bereiden in de keuken, maar heeft u geen zin om te koken dan doen wij dat graag voor u! Kom gezellig eten in het restaurant van de Smockelaer en laat u verrassen door onze chefkok. Uiteraard behoren catering en volledige verzorging ook tot de mogelijkheden.

Ontdek Limburg tijdens uw verblijf bij De Smockelaer

In de directe omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. En wilt u samen eropuit of een groepsactiviteit organiseren, ook dan zijn wij u graag van dienst. Zo bieden wij kookworkshops, kunt u schapen drijven, MTB clinic volgen, een wandeling met een natuurgids maken, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.