header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een groepsaccommodatie voor 50 personen in Limburg vindt u bij De Smockelaer

Een groepsaccommodatie voor 50 personen in Limburg huren? Bekijk de mogelijkheden voor grote groepen in een groepsaccommodatie van De Smockelaer en geniet van een luxe verblijf op een toplocatie in het Limburgse Heuvelland. De Smockelaer is de perfecte locatie voor een onvergetelijk verblijf met familie, vrienden of collega’s. Onze grote groepsaccommodaties voor 50 personen zijn van werkelijk alle gemakken voorzien. Welke groepsaccommodatie u ook kiest, u kiest voor kwaliteit op een toplocatie in Zuid Limburg!

Zoek een grote groepsaccommodatie voor 50 personen die bij u past

Luxe, gastvrijheid en service voor grote groepen

Standaard zijn onze grote groepsaccommodatie voor 50 personen voorzien van alle gemakken voor grote groepen; luxe bedden, een ruime woonkamer en een compleet ingerichte keuken. Heeft u geen zin om te koken, kom dan gezellig eten in het restaurant van de Smockelaer en laat u verrassen door onze chefkok. Uiteraard behoren catering en volledige verzorging ook tot de mogelijkheden.

Ontdek Limburg tijdens uw verblijf bij De Smockelaer

In de directe omgeving kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. En wilt u samen eropuit of een groepsactiviteit organiseren, ook dan zijn wij u graag van dienst. Zo bieden wij kookworkshops, kunt u schapen drijven, MTB clinic volgen, een wandeling met een natuurgids maken, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte op maat ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.