img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen
img_1
Nog meer luxe? Boek een vakantiehuis met zwembad
img_1
Uniek uitzicht over het Limburgse Heuvelland
mobile_slider_img_1
Ontdek onze luxe vakantiehuizen

Vier de oud en nieuw in Limburg en huur een vakantiehuis bij de Smockelaer

oud en nieuw limburgHuur een vakantiehuis met oud en nieuw in Limburg en sluit het jaar spetterend af bij De Smockelaer. Maak overdag een prachtige wandeling door het winter-wonderland en geniet van een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie.

Huur een vakantiehuis met oud en nieuw

De Smockelaer beschikt over meerdere vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor groepen van 6-65 personen. De accommodaties van De Smockelaer zijn voorzien van alle mogelijke luxe. Zo kunt u overnachten in een Belgische burgermeesterwoning, een authentieke Limburgse hoeve, een echte vakwerkboerderij met zwembad of een vakantievilla met zwembad en sauna. Ultieme luxe op een toplocatie in het Limburgse Heuvelland!

Vakantie met oud en nieuw betekent genieten

vakantiehuis oud en nieuwDe vakantiehuizen beschikken allemaal over een compleet ingerichte keuken. Maar heeft u geen zin om te koken, laat u dan verrassen door onze chefkok en geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Ook wanneer u uw verblijf wilt combineren met een gezellig dagje uit of activiteit zijn er vele mogelijkheden. Vraag ons gerust om een passend advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct uw vakantie met oud en nieuw reserveren? Boek dan online uw verblijf of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze aanbiedingen

Selecteer het aantal personen en bekijk direct de mogelijkheden en de all-in prijzen van onze kerstaanbiedingen.