header_banner_image
header_banner_image_mobile

Een gezellig familieweekend in een accommodatie in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

familieweekend zuid-limburgGroepsaccommodatie de Smockelaer is de ideale familieweekend accommodatie in Zuid-Limburg. De Smockelaer beschikt over maar liefst 9 verschillende groepsaccommodaties, of u nu met 12 personen wilt verblijven of met 60, een luxe groepsaccommodatie zoekt of een exclusieve villa zwembad, er is altijd een familieweekend accommodatie dat past bij uw wensen.

Een familieweekend in Zuid-Limburg is een uitgelezen moment om even bij te kletsen met de familie. De grote gezellige woonkamers zijn dan ook de ideale plek voor een gezellig samenzijn. Maar ook een plek waar een gezelschapsspel gespeeld kan worden en waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Luxe slaapkamers, familiekamers en "opa & oma-kamers"

Alle groepsaccommodaties zijn voorzien van luxe slaapkamers met comfortabele bedden en beschikken bijna allemaal over een eigen badkamer. Daarnaast zijn er een aantal familiekamers en hebben diverse verblijven ook een zogeheten "opa & oma slaapkamer", een slaapkamer gelegen op de begane grond en voorzien van een extra ruime en rolstoelvriendelijke badkamer.

Kinderen hebben alle ruimte om te spelen tijdens een familieweekend in Zuid-Limburg

Terwijl de kinderen spelen in de grote speeltuin, een balletje trappen op het speelveld of knuffelen met de geitjes en de pony's, kunnen de ouders even gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Maar niet alleen buiten zijn er vele speelfaciliteiten, ook binnen liggen diverse spelletjes in de grote woonkamer. Dus weer of geen weer, het is altijd weer om lekker te spelen!

Geen zin om te koken tijdens een familieweekend in Zuid-Limburg? Maak dan kennis met de Smockelaer-keuken

De Smockelaer staat bekend om haar bourgondische keuken met gebruik van biologische streekproducten. "Dat we het beste van het beste gebruiken, is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het niet van de daken schreeuwen. We doen het gewoon. Daarbij komt: waarom zou ik het ergens anders gaan halen als we het hier ook hebben?" aldus eigenaar Maurice Loo.

Het is niet alleen mogelijk om in Restaurant de Smockelaer te eten, ook kunt u er voor kiezen om een maaltijd te nuttigen in de groepsaccommodatie of een kookworkshop te volgen en samen onze chefkok een heerlijk diner te bereiden.

Groepsactiviteiten voor een geslaagd familieweekend

Bij de Smockelaer kunt u diverse leuke, spannende, actieve of hilarische groepsactiviteiten reserveren. Denk aan een leuke theatertocht waar u met de hele familie mee gaat met Schorre Fons en van hem de fijne kneepjes van het smokkelaars-vak leert.

Of misschien past een middag schapen drijven meer bij uw wensen, waar u samen met de familie en de honden moet samenwerken om de schapen zo snel mogelijk in hun hok te drijven.

Of toch een mooie wandeling door de prachtige omgeving met onze natuurgids, waar u geniet van de natuur en de kinderen op een leuke en speelse manier kennis maken met de flora en fauna in Zuid-Limburg. Bekijk onze activiteiten en laat u inspireren.

Beleef een geweldig familieweekend in een accommodatie van De Smockelaer in Zuid-Limburg!

Kortom, wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd familieweekend in een accommodatie in Zuid-Limburg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het organiseren van een geslaagd familieweekend!