Ultieme gastvrijheid in Restaurant de Smockelaer in Slenaken

Wanneer u Restaurant de Smockelaer binnentreedt wordt u omarmd door de warme en huiselijke sfeer. Aan tafel geniet u met een knisperend haardvuurtje op de achtergrond van een heerlijke maaltijd met biologische streekproducten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras met een prachtig uitzicht op het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Ervaar onze gulle gastvrijheid en geniet van een heerlijke maaltijd in Restaurant de Smockelaer!

Bekijk onze menukaart

Heerlijke maaltijd bereid met streekproducten

restaurant02

Restaurant de Smockelaer biedt haar gasten alleen het allerbeste. De verse jus d'orange is bijvoorbeeld ook echt vers geperst. Maar als u een liefhebber bent van vers vlees dan is dit zeker een restaurant waar u geweest moet zijn. Het vlees van de koeien en varkens komt van een boer uit de directe omgeving en is geheel biologisch. De koeien hebben bijvoorbeeld altijd heerlijk buiten mogen grazen.

"Dat we het beste van het beste gebruiken, is voor ons zo vanzelfsprekend dat we het niet van de daken schreeuwen. We doen het gewoon. Daarbij komt: waarom zou ik het ergens anders gaan halen als we het hier ook hebben?" aldus eigenaar Maurice Loo.

Ultieme gastvrijheid

restaurant smockelaer07

Een ontbijt, lunch of diner kan nog zo heerlijk zijn, maar de service en vriendelijkheid is misschien nog wel belangrijker. De medewerkers hebben passie voor het vak en dat stralen ze ook uit! U wordt niet alleen hartelijk ontvangen, ze leggen u helemaal in de watten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

"Onze medewerkers selecteren wij op vriendelijkheid en passie voor het vak. Een kwestie van marketing? Nou nee. Wat mij betreft moet je eerder spreken van een way of life." aldus eigenaar Maurice Loo.

Restaurant voor het hele gezin in Slenaken

Voor de kinderen is de Smockelaer één groot paradijs. Uiteraard weet onze keuken wel raad met 'culinaire' kinderwensen. En terwijl u geniet van een hapje en een drankje en nog even gezellig zit te praten, spelen zij buiten in de speeltuin.